• Begin de dag met een lach
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Blijf positief en gezond

Lakshmi Young Line

THE YOUNG ONE’S
Huidverzorging voor twintigers
Uw jaren als twintiger: de beste jaren van uw leven! Vol met avonturen, onafhankelijkheid en plezierige ochtenden na nachten uit met vrienden. Gelukkig is het in deze periode redelijk eenvoudig om uw huid gezond en helder te houden, als u er maar voor zorgt er een aantal goede gewoontes op na te houden. Wilt u deze gezonde huid behouden in voorbereiding op uw jaren als dertiger en veertiger, jaren waarin u de onvermijdelijke strijd aan zult moeten gaat met huidveroudering? Begin dan nu alvast met het geven van extra zorg aan uw huid tijdens uw jaren als twintiger en vergroot uw dagelijkse huidverzorgingsplan.

Stap 1 – CLEANSING
Reinig ‘s morgens en ‘s avonds met de Tridosha cleansing crème die geschikt is voor alle huidtypen. Voor een nog grondigere reiniging kunt u het best een cleansing milk en tonic gebruiken die specifiek afgestemd zijn op uw huidtype. Vraag uw schoonheidsspecialiste welke producten het beste bij uw huidtype passen.
Stap 2 – BEHANDELING
Breng vervolgens de crème aan die u gekozen heeft uit de drie beschikbare crèmes uit de lijn van ‘Young’ gezichtsverzorgingsproducten, en die het beste past bij de behoeften van uw huid.
Stap 3 – EXTRA TOUCH
Boost het effect van de behandeling met een speciaal op uw huidtype afgestemd gezichtsmasker. Vraag uw schoonheidsspecialiste welke gezichtsmasker u het best kunt gebruiken.

DAGELIJKSE RITUELEN

Het toepassen en het houden aan dagelijkse verzorgingsrituelen is essentieel om de balans te bewaren in de hectiek van alledag. Een dagelijkse verzorgingsroutine met de LakShmi producten verrijkt met essentiële oliën helpen je om nog een diepere ontspanning en balans te ervaren. Ayurveda adviseert om jezelf dagelijks te masseren met plantaardige oliën om het herstel, de vitaliteit en de jeugdigheid van het lichaam te stimuleren.

HET GEHEIM
Organische plantaardige oliën van eerste persing. Onze plantaardige oliën worden koudgeperst en bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.
Doordat aan deze twee voorwaarden wordt voldaan bieden we plantaardige oliën en verzorgingsproducten aan van de hoogste kwaliteit die rijk zijn aan essentiële vetzuren en vitamines die ervoor zorgen dat je volledig kunt genieten van de beschermende eigenschappen van de oliën.

Onze oliën en verzorgingsproducten bieden bescherming tegen uitdroging, schadelijke invloeden van buitenaf en veroudering van de huid en het weefsel.