• Begin de dag met een lach
  • Gratis verzending vanaf € 175,-
  • Blijf positief en gezond

Sisterhood met Rina's Beauty & Massage

Welkom bij Rina’s Beauty & Massage

Mijn naam is Rina Sinay en ik ben een gediplomeerd massagetherapeut, voetreflexoloog, stress en trauma counselor en Lakshmi schoonheidsspecialist en ik doe mijn werk vanuit mijn gevoel. Naast mijn eigen praktijk aan huis te Assendelft, ben ik sinds 2014 werkzaam bij wellnesscentrum Yurtlife te Zaandam, waar we een geweldige privé sauna te huur aanbieden. Nu dacht ik hoe fijn zou het zijn als hier een Sisterhood middag zou zijn, voor alle sisters, vrouwen, zussen, moeders en dochters, die af en toe even de dagelijkse drukte van zich af willen schudden en in een veilige, rustige omgeving te kunnen ontspannen en opladen. Daarom wil ik dit mogelijk maken en elke 2e zondag van de maand zo'n middag organiseren.

 

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

Sisterhood middag met Rina´s Beauty & Masssage

Zondag 10 maart 2024 van 12.00 tot 18.00 uur, de eerste Sisterhood middag was zeer geslaagd

De volgende data op de planning zijn: 

  • Zondag 14 april 2024 van 12.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 12 mei 2024 van 12.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 9 juni 2024 van 12.00 tot 18.00 uur

(bij voldoende animo elke 2e zondag van de maand)

Locatie: Yurtlife, Noordervaldeurstraat 13 te Zaandam

 

OVER DIT EVENEMENT

Je bent van harte welkom om een middag te komen ontspannen tijdens een heerlijk relaxte Sisterhood middag in de privé spa te Zaandam. Er zijn 20 plekken beschikbaar, maar zal al kunnen doorgaan bij minimaal 6 deelnemers. Aanmelden: Rina whatsapp/sms 06-11314246 Kosten: € 35,- (eigen bijdrage voor de kosten van de huur privé spa via betaalverzoek) 

Dag lieve sisters, vrouwen, vriendinnen, zussen, moeders en dochters,

We creëren samen een bubbel van verbinding met magische groepsenergie in pure rust, veiligheid, zorgzaamheid, steun en vertrouwen, waarbij we de dagelijkse zorgen even kunnen laten gaan. We gaan samen verbinden met de aarde onder ons en het oneindige universum boven ons. Samen steunen en begeleiden we elkaar om de balans in onze chakra’s te voelen terugkeren.

Wil jij ook even weg uit de dagelijkse drukte? Wil jij comfortabel samen in Sisterhood vrouwen energie, verbinden en overspoeld worden met de helende werking van diepe ontspanning? Om daarna fysiek en mentaal ontspannen, fris en energiek weer naar huis te gaan? Meldt je dan nu aan en geniet van een mooie zondagmiddag in verbinding met ons vrouw zijn, samen met elkaar.

Op de locatie gaan we genieten van het samen zijn met liefdevolle sisters, is er de mogelijkheid om te lounchen, koffie, thee, water en snacks & sharing (potluck: neem gerust zelf iets mee om te delen).

Naast de lounche ruimte zijn er douches, toiletten, een infraroodcabine, een barrelsauna en een hottub. Voor extra comfort neem je voor jezelf mee: badjas, badslippers, badhanddoek, evt. bikini (niet verplicht), een dekentje en/of kussentje. Douchegel, shampoo en conditioner is aanwezig, maar neem gerust ook je eigen toiletartikelen mee. Laat waardevolle spullen liever thuis.

Programma:

12.00 – 12.30 uur Inloop

12.30 -  13.00 uur Openingscirkel & geleide meditatie

13.00 – 17.00 uur Free flow:

  • Heerlijk vrij bewegen in de privé spa met gebruik van alle faciliteiten, met respect voor elkaar en de spullen in de gehuurde ruimte
  • Verbindende communicatie in de lounche ruimte
  • In de lounche drinken, snacks & sharing potluck
  • Meditatieve kunst workshop, kom tot rust tijdens het leren van verftechnieken (o.a. dotten) en het creatief samenzijn. De eigen bijdrage voor gebruik materialen bedraagt € 20,- (betaalverzoek).
  • Mogelijkheid tot een hoofd, een rug of een voetenmassage van 10 minuten voor € 10,- ter plekke te beslissen en contant gepast af te rekenen. Vooraf een massage reserveren en betaling via betaalverzoek is natuurlijk ook mogelijk.

17.00 – 17.30 uur Sluitingscirkel met klankschaalsessie

17.30 – 18.00 uur Einde (samen opruimen en de ruimte netjes achterlaten)

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten. Warme, liefdevolle groet, Rina’s Beauty & Massage, Rina en kunstenares  Monique

“Sisters function as safety nets in a chaotic world simply by being there for each other” Carol Saline

‘Bij een Sisterhood komen vrouwen samen om elkaar te ondersteunen, waarbij we onszelf mogen voelen en die vrouwelijke kracht ervaren die elke vrouw in zich heeft. Vanuit een stevige en veilige basis kan je je kwetsbaar opstellen. En alleen vanuit die kwetsbaarheid kan jij de kracht vinden die jij weer in de wereld kan zetten. Een Sisterhood is daarvoor de perfecte en vooral veilige omgeving. Vaak gaat het helemaal niet over de oplossing of het antwoord, maar om de mogelijkheid en de ruimte om te mogen voelen. Jij mag voelen wat in jouw lichaam omgaat en in een Sisterhood is daar ruimte voor, zonder dat iemand jou zal ver- of beoordelen. Iedereen maakt zijn eigen proces door en daarmee helpen vrouwen elkaar. En als je wat nodig hebt, dan mag je daarom gewoon vragen. Zo mag iedereen er zijn en mag alles, natuurlijk met respect voor de anderen, gevoeld en geuit worden. Wij als vrouwen kunnen elkaar helpen en zijn vaak krachtiger dan dat we zelf denken. Deze kracht mogen we vaker voelen en vieren!’. Miss Natural

“A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life” Isadora James

❤️ Wees Welkom en Kom erbij ❤️

Meditatieve Rust door Therapeutische Massage en Kunst. Een prachtige combinatie in Liefde en Creatief Samenzijn in verbindende, helende Sisterhood VrouwenEnergie❤️❤️

 

 

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

TOP