Het is Lente en alweer bijna Pasen!

Tijd om te genieten van het lente zonnetje en te genieten van het leven. Wij willen jullie alvast fijne Pasen wensen. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

🌼Na een lange herfst en winter kijken we er wel naar uit: de lente en de zomer!

De lente begint op de dag waarop dag en nacht precies even lang zijn. De dagen erna worden dan weer langer, de blaadjes weer groen, tijd voor de bloemetjes en de bijtjes 💐, alle terrassen zitten straks weer vol en de eerste zonnige weken zullen gauw gaan komen!

De zon 🌞 het is onmisbaar in het leven toch? Het verwarmt ons, geeft ons energie, boost ons humeur en geeft ons een fantastisch kleurtje!

MAAR ...

Bruinen zonder de juiste voorzorgsmaatregelen kan gevaarlijk zijn voor de huid, en kan zelfs zonnebrand, allergieën, uitslag en zelfs vroegtijdige huidveroudering veroorzaken😟

Door lief te zijn voor je huid kun je een "intelligente", intense, stralende, langer durende en schadevrije bruine kleur krijgen.

Sunveda is dé oplossing voor wie droomt van een mooie zomerse huid maar zich ervan bewust is dat het belangrijk is om de huid te beschermen en gezond te houden door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen en zo te kunnen genieten van de positieve effecten van de zon!

TIPS voor een PERFECTE TANNING 😎
✅Coco Scrub: 2 keer per week
✅SunProtection: elke dag, ook als het bewolkt is
✅Black Mud Mask: 1 per week
✅Drink sappen rijk aan betacaroteen en flavonoiden: wortelen, abrikozen, mango’s, meloenen.
✅Blijf uit de zon tussen 13:00-16:00 uur
✅Was je gezicht met koud(er) water
✅Gebruik Beach Water Spray meerdere keren per dag om de huid te hydrateren en te verfrissen (ook op kantoor)

Ontdek onze nieuwe travelsize verpakkingen! Ideaal om mee te nemen op het vliegtuig en voor een zorgeloze, veilige minitrip! 

Warme lente groet, Rina 🥰

 

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad