Lakshmi Ayurvedic Bio Eco Cosmetics

Rina's Beauty & Massage werkt als Lakshmi schoonheidsspecialiste met de verzorgingsproducten van Lakshmi. Deze zijn 100% natuurlijk en ontwikkeld met inzichten uit de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde).

Lakshmi Bio Eco Cosmetics zijn gemaakt van gezonde, veilige en effectieve plantaardige bestandsdelen van planten, kruiden en bloemenextracten. Zij verzorgen het innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid en helpen bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en het herstellen van de huid. Deze producten zijn ontworpen om samen te werken, elkaar aan te vullen en u een mooie, gezonde en stralende huid te geven. Met deze producten gunt u uw huid de juiste verzorging en de luxe die het verdient.

Wilt u een me-time moment om even heerlijk te ontspannen en u laten verzorgen met deze exclusieve huidverzorgingsproducten? Kijk dan online voor meer informatie en plan dan meteen uw afspraak zelf in. De producten voor thuisgebruik en/of cadeaubonnen zijn via de webwinkel te bestellen https://www.rinas-beauty-massage.nl/.../lakshmi...

Warme liefdevolle groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad