Sukan Santai

Mijn zusje Ellen Sinay is net als ik opgegroeid in de Molukse cultuur en heeft masseren met de paplepel ingegoten gekregen. Zij is ook een  gediplomeerd massagetherapeut en specialist Indonesische Pitjit Massage.

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind.  Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren. Deze massage kan zowel ontspannend en relaxerend als activerend worden gegeven. Naast massage met handen, knokkels en/of ellebogen gebruiken we ook massage hulpmiddelen zoals cuppings of massagestokjes van hout, bamboe of jade ter stimulering van de bloedsomloop en om de toevoer van voedingsstoffen te bevorderen en de afvoer van afvalstoffen te versnellen. Deze behandelingen zijn zeer effectief tegen verschillende vormen van hoofdpijn, maar is ook heerlijk ter ontspanning. Het stimuleren van de bloedsomloop en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het opheffen van de gevolgen van o.a. stress en vermoeidheid.

Zij zal behalve op haar eigen locatie in Maarssen ook op de dinsdag en donderdag beschikbaar zijn voor massages bij Rina's Beauty & Massage te Assendelft. U kunt dus behalve op de zondagen dan zes dagen per week in Assendelft/Noord Holland  terecht. Woon je in de provincie Utrecht / Midden Nederland, dan is het ook mogelijk om bij Sukan Santai op locatie in Maarssen te boeken via ons online boekingssysteem.

Openingstijden

 • Maandag van 13 tot 21 uur - Duivenkamp 536 te Maarssenbroek
 • Dinsdag van 13 tot 21 uur - Zwarte Ring 58 te Assendelft
 • Woensdag van 13 tot 21 uur - Duivenkamp 536 te Maarssenbroek
 • Donderdag van 13 tot 21 uur - Zwarte Ring 58 te Assendelft
 • Vrijdag van 13 tot 21 uur - Duivenkamp 536 te Maarssenbroek
 • Zaterdag van 13 tot 21 uur - Duivenkamp 536 te Assendelft

 

Prijzen 

 • Pitjit Relax (Ontspanningsmassage) 50 min € 50,-
 • Pitjit Sukan (Sportmassage) 50 min € 55,-
 • Pitjit-Belakang Relax (Ontspannen rugmassage) 30 min 30 euro
 • Pitjit-Belakang Sukan (Stevige rugmassage) 30 min 35 euro
 • Pitjit-Muka-Kepala (gezicht en hoofdmassage) 20 min 25 euro

Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen, want wij  werken alleen op afspraak. In de online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt.

Maak zelf online uw afspraak via bovenstaande button voor elke gewenste behandeling of het bestellen van een cadeaubon.    

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Prijzen zijn incl. btw en betalingen gaan contant, per betaalverzoek of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Contact

Voor vragen, meer informatie over Pitjit behandelingen en oplossingen, kunt u contact met Ellen opnemen! Ondanks dat wij  niet vaak telefonisch bereikbaar zijn, aangezien wij de klanten tijdens een behandeling 100% wil bedienen, kunt u ook altijd per email, sms of whatsapp ons bereiken.

Wij zullen hierop zo spoedig mogelijk reageren om ook u alle aandacht te kunnen geven. Wilt u toch liever telefonisch om meer informatie vragen, belt u dan ’s middags tussen 12 en 13 uur of ’s avonds tussen 21 en 22 uur.  Wij helpen u graag verder.

Telefoon/Sms/Whatsapp: 06 - 25 19 56 78 / Email: SukanSantai@gmail.com

Kadobon

Ook bij Sukan Santai Massage kunt u terecht als u iemand wilt verrassen met een massage. U kunt deze dan online inboeken en klikt daarbij ook de kadobon aan.

Weet u nog niet wanneer de massage zal worden ingepland, klik dan alleen de kadobon aan. Geef naar welke massage uw voorkeur uitgaat en/of geef aan voor welk bedrag u de kadobon wilt bestellen. De cadeaubon is een jaar geldig, niet inwisselbaar voor geld en vrij te besteden als betaalmiddel voor behandelingen bij Sukan Santai Massage. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de cadeaubon via de mail toegestuurd. U kunt deze E-ticket dan zelf uitprinten en cadeau geven.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad