Garshan Slim Ritueel (cellulite&vetverbranding)

Behandeling om harde cellulitis tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid.

Garshan Slim is een intensieve afslankende behandeling voor cellulitis en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulitis tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat. De GARSHAN Slim producten bieden een intensieve afslankende behandeling voor cellulitis en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Over deze behandeling: De GARSHAN Slim productenlijn en de behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om gelokaliseerde vetophopingen te verminderen. De producten hebben een uitzonderlijk afslankend effect: het zogeheten ‘liposhock’ effect. De werkzame bestanddelen van de GARSHAN Slim producten, waaronder Alga Gelidium Cartilagineum, cafeïne, Centella Asiatica en essentiële oliën van kaneel en sinaasappel bestrijden harde cellulitis en gelokaliseerde vetophopingen. Ook stimuleren ze de afbraak van vet in de vetcellen. Alleen een combinatie van behandelingen, consequent gebruik van de GARSHAN Slim producten en een gezonde levensstijl kan tot blijvende en bevredigende resultaten leiden.

RESULTATEN

  • GARSHAN Slim zorgt voor een mooier silhouet en een zichtbare vermindering van gelokaliseerde vetophopingen.
  • De GARSHAN Slim producten en behandelingen zorgen voor esthetische en cosmetische liposculptuur. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen, die in synergie met elkaar samenwerken en waardoor de GARSHAN Slim producten buitengewone afslankende en gladmakende eigenschappen hebben.
  • Het plantaardige extract van rode algen van Alga Gelidium Cartilagineum dat in de GARSHAN Slim producten zit is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen de vorming van nieuw vetweefsel.
  • Garshan Slim – cellulite en vetverbranding, 80 min € 90,-

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad