Wat doet voetreflexmassage?

Bij voetreflexmassage worden de reflexzones onder de voeten gemasseerd. Deze zones corresponderen met de organen en systemen in het lichaam. Door de massage wordt het zelfgenezend vermogen vergroot, worden de doorbloeding en energiestroom bevorderd en worden afvalstoffen afgevoerd, waardoor ‘het systeem’ weer gaat stromen en dit de immuniteit versterkt. Deze punten behandelen met massage en acupressuur, zorgt naast fysieke ook voor mentale en emotionele stroming en balans. Deze massagetherapie is ook een energetische voetmassage van bv de zonnevlecht en kan bijdragen aan verbetering van de weerstand doordat spanningen worden afgevoerd. Hierdoor komen lichaam en geest weer in balans.

De fysieke aanraking met aandacht en tijd zorgt er bovendien voor dat er oxytocine wordt aangemaakt, wat pijnstillend en ontspannend werkt. Het vermindert dus stress, versterkt de verbinding met jezelf en de ander en brengt het energetische systeem weer in balans. Massage van de reflexzones van de hormoonklieren o.a. de epifyse draagt eraan bij dat een verstoorde dag- en nachtritme bij onregelmatige diensten wordt verbeterd en de afgifte van melatonine wordt gestabiliseerd. Ook voor klachten als onrustige benen, burn-out en overige gezondheidsklachten kan met voetreflexmassage lichaam en geest weer in balans worden gebracht.

Of wellicht wil jij liever een Detox ritueel speciaal voor de voeten?

Crio Gamathi – Voor zware, pijnlijke benen

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen. Deze productenlijn van LakShmi zijn speciaal ontworpen om de doorbloeding te verbeteren, ze zorgen voor een lymfedrainage, versterken de haar- en bloedvaten én zorgen tevens voor een verkoelend effect. Je ervaart meteen lichtheid in de benen.

Mocht je meer willen weten over de Voetreflexmassage of de Crio Gamatihi behandeling? Zou je deze eens bij mij willen ontvangen? Neem gerust met vragen contact met mij op.

Liefdevolle groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad