Crystal Face Chakra Rebalancing Ritual

  • Deze uitgebreide gezichtsbehandeling massage van armen en benen, met chakra healing en marmapuntenmassage met behulp van kristal en edelstenen is zeer ontspannend.
  • Door het gebruik van warme basaltstenen is deze behandeling een mooie ontspannende lichaamsverzorging en heeft het een aardend effect op Vata disbalans.
  • Chakra healing met edelstenen en speciale essentiële chakra oliën zorgen ervoor dat het energetisch lichaam een goede balans krijgt tussen body, mind & soul.
  • Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling.
  • U voelt zich na deze behandeling van 80 minuten weer als herboren.
  • Voor een totale ontspanning en verzorging van een goede balans, is deze behandeling uit te breiden met een rug, nek, schoudermassage en rugpakking om zo het energetisch lichaam te helpen zichzelf te reinigen en te helen.
  • De uitgebreidere behandeling duurt dan 120 minuten en zorgt ervoor dat u er weer een flinke tijd tegen kunt.

De bio ecologische producten van Lakshmi zijn ook te koop voor thuisgebruik. Kijk hiervoor in de Webwinkel.

Met massagetherapie kan ik ondersteuning bieden en het zelfherstellend vermogen van het lichaam helpen herstellen en de vitaliteit te vergroten. Ervaart u klachten? Aarzel dan niet om een afspraak bij mij in te plannen. Als massagetherapeut, coach, schoonheidsspecialiste en Lakshmi specialiste sta ik graag voor u klaar met therapeutische, complementaire behandelingen op maat, zodat wij samen aan uw dagelijkse herstel en een verbeterde gezondheid kunnen werken. Voor vragen en/of meer informatie kijk op Beauty & Massage of neem gerust met vragen contact met mij op.

Liefdevolle groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad