Rest & Restore, Royal Wellness for Men

Een heerlijke treatment voor mannen beginnend met een stevige maar toch ontspannen rug/nek/schouder massage. Vervolgens een complete gezichtsreiniging met reinigingsmelk en lotion en een lichte scrub om de huidschilfers af te voeren en de huid op te peppen. Wenkbrauwen mooi maken, gevolgd door een ontspannen gezichts-en voetenmassage tijdens een gezichtsmasker. Waarna we deze 80 minuten durende Royal Wellness Treatment for Men afsluiten met een  verzorgende dag of nacht cream. 

Ben jij de moderne man die zich ook graag eens in de watten laat leggen en kiest voor een huidverzorgingsprogramma met mooie bio ecologische producten? Kom het dan eens ervaren en boek direct online via onderstaande button. Een ander met dit heerlijke treatment verwennen kan natuurlijk ook.

De bio ecologische producten van Lakshmi for Men zijn ook te koop voor thuisgebruik. Kijk hiervoor in de webwinkel bij Lakshmi for Men.

Met massagetherapie kan ik ondersteuning bieden en het zelfherstellend vermogen van het lichaam helpen herstellen en de vitaliteit te vergroten. Ervaart u klachten? Aarzel dan niet om een afspraak bij mij in te plannen. Als massagetherapeut, coach, schoonheidsspecialiste en Lakshmi specialiste sta ik graag voor u klaar met therapeutische, complementaire behandelingen op maat, zodat wij samen aan uw dagelijkse herstel en een verbeterde gezondheid kunnen werken. Voor vragen en/of meer informatie kijk op Beauty & Massage of neem gerust met vragen contact met mij op.

Liefdevolle groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad