Ayurvedische lichaamsmassage ABHYANGA

 – Renew your body, mind & soul –

Ben je vaak ziek en heb je een laag immuniteit? Heb je een slechte lymfe- en bloeddoorstroming? Ervaar je veel stress? Ben je vaak moe en vermoeid? Ervaar je slapeloosheid? Heb je pijnlijke spieren of gewrichten? Kies dan eens voor een Ayurvedische “Abhyanga” lichaamsmassage

Deze massage “Abhyanga” betekent oliemassage en het reduceert stress, geeft meer energie, verbetert de slaap en de weerstand, het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan lichaamsbewustwording.

TIPS!

  1. Combineer een Ayurvedische massage met een 20 minuten durende infrarood- of zweettherapie voor het extra afvoeren van afvalstoffen en voor het verbeteren van de immuniteit.
  2. Kies eerder voor een langdurige massage zodat lichaam, geest en ziel zich echt kunnen herstellen.

Waarom kies je het beste voor een 90 minuten massage/behandeling?

Het bijzondere van een 90 minuten massage/behandeling is dat je tot diepe ontspanning kunt komen en je hersenen dezelfde activiteit hebben als tijdens een diepe (non-REM) slaap, maar dat je toch nog volledig bewust kunt zijn van je omgeving. Net zoals bij Yoga Nidra kun je het beschrijven als een ‘bewuste slaap’ of een ‘slapeloze slaap’.

Delta hersengolven worden geproduceerd tijdens diepe ontspanning. Hersengolven met deze Delta frequentie zijn het terrein van je onbewuste, je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en je raakt in een hele ontvankelijke staat. Deze hersengolven zijn het uiteindelijke doel van onze behandelingen.

Kuurverband 50, 80 of 110 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing. En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een massage-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt naar eigen wens; 50, 80 of 110 minuten waarbij we ongeveer de behandeling om de 3 à 4 weken herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

Ayurvedic Lotus Chakra massage 50 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming. Onze Lotus lichaamsmassage is een ontspannende massage waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je knopen gaan los masseren. Een 50 minuten durende massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

Ayurvedic Royal Chakra massage 80 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou. En dat is wat je met onze Royal lichaamsmassage kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de Royale beloning dat het verdient. Een zeer uitgebreide holistische lichaamsmassage van top tot teen! Fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische behandeling. Door het stimuleren van de energiekanalen (de nadi’s) – en de energiepunten (marma’s en chakra's), verbetert het de conditie van je zintuigen en balanceert het je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

Ayurvedic Wellness Chakra massage 110 minuten

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn. Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren. Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een Wellness lichaamsmassage wordt je in 110 minuten uitgebreid behandeld door een Lakshmi Professional en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende Ayurvedische massage – en andere holistische en helende rituelen bijvoorbeeld;

  • Zweettherapie: infrarood sauna blanket
  • Infraroodtherapie: warmtelamp
  • Lichaamspeeling: Kaya bodygommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: chrakra balancing met edelstenen en aromatherapie, Klankschaalmassage, Shirodhara (stroom olie op het voorhoofd), Deep Tissue Kundalini rug-nek-schoudermassage

 

 

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellnessbeleving een unieke ervaring. Het regelmatig onderhouden van je “Wellness” heeft vele voordelen;

– Sociale wellness; je weet op een gezonde en zinvolle manier relaties op te bouwen en je wilt een actieve rol in relaties met anderen.
– Fysieke wellness; je vindt de kracht om te gaan sporten, om gezond te eten en je gaat bewust om met je eigen gezondheid.
– Emotionele wellness, je kan beter omgaan met stress, het bevordert persoonlijke groei en optimisme.
– Spirituele wellness, je weet richting en doel aan je leven te kunnen geven.
– Intellectuele wellness, je krijgt de wil om een leven lang te leren, jezelf te willen ontwikkelen, het geeft nieuwe inzichten en de kracht om buiten je comfortzone te willen gaan.
– Maatschappelijke wellness, als laatste maar niet onbelangrijkste is ervaar je de wil om deel te nemen aan de maatschappij en om ook hierin betrokken te zijn. Bijvoorbeeld; jezelf willen verzorgen met natuurlijke producten is een vorm van maatschappelijke wellness.

Voor meer informatie over de diverse behandelingen, bestellen van cadeaubonnen en/of het maken van jou wellness moment kijk je op Beauty & Massage

De bio ecologische producten van Lakshmi zijn ook te koop voor thuisgebruik. Kijk hiervoor in de webwinkel bij Lakshmi Lichaamsverzorging.

Met massagetherapie kan ik ondersteuning bieden en het zelfherstellend vermogen van het lichaam helpen herstellen en de vitaliteit te vergroten. Ervaart u klachten? Aarzel dan niet om een afspraak bij mij in te plannen. Als massagetherapeut, coach, schoonheidsspecialiste en Lakshmi specialiste sta ik graag voor u klaar met therapeutische, complementaire behandelingen op maat, zodat wij samen aan uw dagelijkse herstel en een verbeterde gezondheid kunnen werken. Voor vragen en/of meer informatie kijk op Beauty & Massage of neem gerust met vragen contact met mij op.

 

Liefdevolle groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad