DETOX LICHAAMSRITUELEN

We zijn weer begonnen om de pondjes eraf te trainen zodat we straks lekker in ons vel zitten en kunnen genieten van de zomer. Natuurlijk letten wij naast voldoende lichaamsbeweging, ook op onze voeding en doen wij er alles aan om onze weerstand hoog te houden. Maar misschien kan je toch wat hulp gebruiken?
 

Kies dan voor een Detox Massage Ritueel

 

Een massage die niet alleen ontspannend is, maar ook zorgt voor het elimineren van afvalstoffen. Het verzachten en voeden van de huid én je een lichter gevoel geeft in je lichaam en in je hoofd. Een deep tissue massage, zeezoutscrub voor natuurlijke exfoliatie en modderpakkingen die in combinatie met zweettherapie de bloedsomloop en doorstroming lymfevocht bevorderen. Een echt heerlijke diepte reinigende behandeling van 80 minuten om het voorjaar goed mee te beginnen.

Voor deze en de andere detox lichaamsrituelen gebruiken wij de Lakshmi Garshan producten, die op basis van speciale actieve werkstoffen de doorbloeding verbeteren en de afvoer van afvalstoffen bevorderen. Die tevens de huid hydrateert waardoor het duidelijk de compactheid en elasticiteit van de huid herstelt.

• Het zorgt direct voor een glad huidgevoel.• Vermindert de sinaasappelhuid en oedeem zichtbaar• De oplossing voor oedemateus, harde en zachte cellulitis• Verstevigt en verbetert de vaattonus• Heeft stimulerende, tonifiërende en drainerende werking• Bevat vet verbrandende natuurlijke actieve stoffen met een sterk reducerende en modellerende werking• Reduceert de vetaanmaak

Graag wil ik je informeren over de detox lichaamsrituelen die jou kunnen helpen om jou doel(en) te bereiken. Samen zorgen we hiermee dat jij je weer fit en in shape voelt.

Bij Rina’s Beauty & Massage kan je terecht voor counseling en advies bij diverse therapeutische behandelingen en/of de aankoop van jou verzorgingsproducten. Niet alleen kan ik jou helpen om stress en/of lichamelijke klachten te verminderen, maar ik ben er ook om jou te begeleiden de geestelijke en lichamelijke gezondheid op peil te houden en te versterken.
 
TriPollar CAVITATIE BEHANDELING MET RF-technologie
Voor bodysculpting en een strakkere huid
TriPollar is een revolutionaire techniek om de huid van lichaam of gezicht strakker en steviger te maken. Het maakt gebruik van radio frequentiegolven (RF). Hiermee worden verbluffende resultaten bereikt in bodysculpting, afslanken en het verminderen van cellulitis, als ook in het verbeteren van gezichtscontouren.
Cavitatie is een methode om door middel van geluids- en drukgolven de vetcellen af te breken. De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven en trillingen wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht en worden de celwanden van deze cellen afgebroken. Het vet komt vrij en het lichaam voert het af. Vetcellen worden dus plaatselijk aangepakt en geëlimineerd. Na deze behandeling wordt er een lymfedrainage massage gegeven om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen. In combinatie met gezond eten en bewegen kan je dus ook zonder liposuctie plaatselijk afslanken.
 
DETOX BEHANDELINGEN
• Massages voor het elimineren van afvalstoffen en het verzachten en voeden van de huid
  • Bodywraps voor het verstevigen van de huid en plaatselijke vetophoping en cellulitis te behandelen
• Scrub massage voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de bloedsomloop en lymfedoorstroming.
• Drainerende en ontgiftende modderpakkingen in combinatie met zweettherapie in de infrarood sauna blanket voor het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht.
• Afhankelijk van het huidtype en de klachten worden tijdens deze salon behandelingen de detox producten van Lakshmi ingezet. Deze producten zijn ook voor thuisgebruik te bestellen.
 
Garshan Dren – Cellulite met Oedeem
Afslankende behandeling om zachte cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Kapha-huid.
Deze productenlijn heeft een sterk cel regenererende werking, verminderd vochtophoping, cellulitis en vermoeide benen.
 
Garshan Dren – Cellulite en Versteviging
Behandeling om zachte sclerotische cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Pitta-huid.
Deze productenlijn versterkt de bloedvaten in de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert de vetverbranding.
 
Garshan Slim – Cellulite en vetverbranding
Behandeling om harde cellulitis tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid.
Deze productenlijn hebben buitengewone afslankende en gladmakende eigenschappen en zorgen voor esthetische en cosmetische liposculptuur. Een krachtige bondgenoot in de strijd tegen de vorming van nieuw vetweefsel.
 
Crio Gamathi – Voor zware, pijnlijke benen
Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.
Deze productenlijn van LakShmi zijn speciaal ontworpen om de doorbloeding te verbeteren, ze zorgen voor een lymfedrainage, versterken de haar- en bloedvaten én zorgen tevens voor een verkoelend effect. Je ervaart meteen lichtheid in de benen.
 
ZWEETTHERAPIE MET INFRAROOD LAMP OF SAUNA BLANKET
Met de infrarood therapie kunnen de spieren en gewrichten maximaal ontspannen. Deze klinisch bewezen technologie helpt uw spieren herstellen en vermindert gewrichtspijn. Een behandeling met infrarood heeft een helende werking bij o.a. spierpijn, gewrichtspijn of verkoudheidssymptomen.
Daarnaast stimuleert infrarood de stofwisseling en bloedsomloop, waardoor het afweersysteem versterkt wordt en het genezingsproces versneld. Het verlicht bepaalde pijnklachten en is dus een zeer nuttige aanvulling wanneer u uw lichaam bij diverse klachten graag wilt ontlasten. Deze therapeutische hulpmiddelen worden ingezet bij de detox en stressbehandelingen, maar zijn ook los te reserveren.
 
Voor meer informatie over de diverse behandelingen, bestellen van cadeaubonnen en/of het maken van jou wellness moment kijk je op Detox & Wellness
 
De bio ecologische producten van Lakshmi zijn ook te koop voor thuisgebruik. Kijk hiervoor in de webwinkel bij Lakshmi Lichaamsverzorging.
 

Met massagetherapie kan ik ondersteuning bieden en het zelfherstellend vermogen van het lichaam helpen herstellen en de vitaliteit te vergroten. Ervaart u klachten? Aarzel dan niet om een afspraak bij mij in te plannen. Als massagetherapeut, coach, schoonheidsspecialiste en Lakshmi specialiste sta ik graag voor u klaar met therapeutische, complementaire behandelingen op maat, zodat wij samen aan uw dagelijkse herstel en een verbeterde gezondheid kunnen werken. Voor vragen en/of meer informatie kijk op Beauty & Massage of neem gerust met vragen contact met mij op.

Liefdevolle groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad