Black Friday Aktie!!!


Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

“Verbeter uw gezondheid met therapeutische behandelingen voor rust, ontspanning en huidverbetering met bio ecologische verzorgingsproducten voor huid, haar, lichaam en beauty”

10% Black Friday Korting op Cadeaubon !!!

Bijna december en nog niet voor iedereen een kado kunnen vinden? Geef dan ontspanning weg en verras ze met een cadeaubon. Koop je een cadeaubon tot black friday 25 november 2022, dan krijg je voor jezelf 10% korting op een massage, beauty of verwenarrangement geldig in de maanden januari en februari. Dus aarzel niet langer en verwen jezelf en die ander(en).

Massagetherapie wordt ook wel alternatieve geneeswijze genoemd en heeft een helende werking. Met therapeutische behandelingen en massages worden o.a. afvalstoffen afgevoerd zodat de weerstand versneld kan worden opgebouwd. Dit geldt ook als je nog te maken hebben met langdurig herstel. Daarnaast slaapt men vaak beter na een behandeling wat ook zorgt voor een beter herstel. Loop je vast door klachten van stress en angst dan kan ik als complementair therapeut veel voor jou betekenen. Misschien voelt het of je zelf geen of weinig invloed hebt op uw gezondheid, maar voel wat goed voor je is en doe wat bij je past.

Daarnaast werk ik met de energetische geneeskunde, wat helpt bij het herstel van emotionele balans en veerkracht door klachten als gevolg van angst en onzekerheid te verminderen en het zelf genezend vermogen te stimuleren, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Denk om de gezondheid van jou en je naasten. Hopelijk tot gauw.

Warme liefdevolle groet, Rina

 

Massagetherapie kan een helende werking hebben op verschillende vlakken. Het werkt om te beginnen sterk preventief. Doordat de immuniteit wordt versterkt, wordt de kans op het binnendringen van het virus kleiner. Ik werk met verschillende massages, bv een massage van het lymfestelsel. Het lymfestelstel is het verdedigingssysteem van het lichaam. Het helpt voorkomen dat ziekteverwekkers, zoals virussen, ons lichaam binnendringen en verspreiden.

Als er burn-out of stress is, gaat de boodschap niet alleen naar het zenuwstelsel maar ook naar het immuunsysteem. Vandaar dat je makkelijker griep krijgt of verkouden wordt als je veel stress hebt. Na een massagetherapie behandeling ervaar je meer rust en daardoor kan je weer contact maken met jezelf en met positieve gedachten. Je ervaart weer welke invloed je zelf op je gezondheid kan hebben.

Ervaar jij ook klachten door stress? Probeer dan goed voor jezelf te zorgen d.m.v. goede voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Blijf positief en omring je met mensen met een positieve mindset. Zoek ontspanning in een manier dat bij je past en vraag hulp bij bv een complementair therapeut.

 

Met massagetherapie kan ik u ondersteunen en het zelfherstellend vermogen van uw lichaam helpen herstellen en uw vitaliteit te vergroten. Ervaart u klachten? Aarzel dan niet om een afspraak bij mij in te plannen. Als  Lakshmi schoonheidsspecialiste, massagetherapeut, voetreflexoloog en stresscounselor, sta ik graag voor u klaar met therapeutische, complementaire behandelingen op maat, zodat wij samen aan uw dagelijkse herstel en een verbeterde gezondheid kunnen werken. Voor vragen en/of meer informatie kijk op Beauty & Massage of neem gerust met vragen contact met mij op.

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad