Detox & Wellness

DETOX LICHAAMSRITUELEN

We willen weer beginnen om de pondjes eraf te trainen zodat we straks lekker in ons vel zitten en ons geen zorgen hoeven maken over onze gezondheid en hoe we eruit zien. Natuurlijk letten wij naast voldoende lichaamsbeweging, ook op onze voeding en doen wij er alles aan om onze weerstand hoog te houden. Maar misschien kan je toch wat hulp gebruiken? Kies dan voor een Wellness & Detox Massage Ritueel, liefst in een kuurbehandeling, maar ook als losse behandelingen mogelijk. 

Graag informeren wij jou over de detox lichaamsrituelen die jou kunnen helpen om jou doel(en) te bereiken.

Samen zorgen we hiermee dat jij je weer fit en in shape voelt.

DETOX BEHANDELINGEN

  • Massages voor het elimineren van afvalstoffen en het verzachten en voeden van de huid
  • Scrub massage voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de bloedsomloop en lymfedoorstroming.
  • Drainerende en ontgiftende modderpakkingen in combinatie met pressothereapie en/of zweettherapie met de infrarood sauna blanket of de infrarood warmtelamp, voor het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht.
  • Afhankelijk van het huidtype en de klachten worden tijdens deze salon behandelingen de detox producten van Lakshmi ingezet. Deze producten zijn ook voor thuisgebruik te bestellen.

Garshan Dren – Cellulite met Oedeem

Afslankende behandeling om zachte cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Kapha-huid. Deze productenlijn heeft een sterk cel regenererende werking, verminderd vochtophoping, cellulitis en vermoeide benen.

Garshan Dren – Cellulite en Versteviging

Behandeling om zachte sclerotische cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Pitta-huid. Deze productenlijn versterkt de bloedvaten in de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert de vetverbranding.

Garshan Slim – Cellulite en vetverbranding

Behandeling om harde cellulitis tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid. Deze productenlijn hebben buitengewone afslankende en gladmakende eigenschappen en zorgen voor esthetische en cosmetische liposculptuur. Een krachtige bondgenoot in de strijd tegen de vorming van nieuw vetweefsel.

Crio Gamathi – Voor zware, pijnlijke benen

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen. Deze productenlijn van LakShmi zijn speciaal ontworpen om de doorbloeding te verbeteren, ze zorgen voor een lymfedrainage, versterken de haar- en bloedvaten én zorgen tevens voor een verkoelend effect. Je ervaart meteen lichtheid in de benen.

Body Wrap Ritual

De body bandage wrap behandeling is de perfecte manier om fantastische resultaten te behalen op het gebied van vetverwijdering, striae en cellulitis vermindering en deze behandeling geeft een direct zichtbare algemene verbetering van uw huidstructuur.

Onderstaande Detox behandelingen zijn incl. 25 min of 45 min zweettherapie met infraroodtherapie, elektrostimulatie en/of pressotherapie. Behandelplannen worden altijd op maat gemaakt rekening houdende met de wensen, behoeften en klachten van U als klant.

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad