Lomi Lomi Massage

Een unieke, helende massage, afkomstig van de oude Polynesiërs, de meester genezers van Hawaii. Het Hawaiiaanse lichaamswerk van Lomi Lomi weerspiegelt de oude spirituele connectie, die de authentieke Polynesische bevolking heeft, sinds het begin der tijden met hun voorouders. Hawaii het land , de levensadem van Aloha.

De beroemde Tante Margaret Machado, een van de grote meesters van de authentieke Lomi Lomi zegt: “Lomi Lomi gaat over de ‘liefdevolle aanraking’, een verbinding met het hart, de ziel en de bron van het leven”.

Lomi Lomi massage begint met mijn handen rustend op je rug. Waarin ik in stilte een zegen of gebed uitspreek, vragend om de heling tijdens de massage naar aanleiding van jou intentie. Vervolgens masseer ik intuïtief. Daardoor kan een massage langzaam, zacht en ontspannend zijn, maar ook sneller en/of steviger. Soms kan je een emotionele ontlading ervaren. Door aanraking wordt het helingsproces geactiveerd en dat kan zorgen voor het loslaten van emoties of overtuigingen, die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen. Heling wordt versterkt door liefde, ontvangen van liefde en geven van liefde. Voor de Hawaiianen omvat het tevens tolerantie, vergevingsgezindheid, acceptatie, niet oordelen, waardering, medeleven, respect enz.

Vind je het lastig om stress los te laten, of voel je je regelmatig moe en futloos? Boek deze ‘bijzondere’ massage, een uniek mooie ervaring.

Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Omdat lange vloeiende bewegingen belangrijk zijn bij deze massagevorm, wordt veel massageolie gebruikt en een speciaal verwarmde oliebestendige hoeslaken. De behandeling is geheel bloot, waarbij de intieme delen zijn bedekt met een Sarong. Indien gewenst zijn er wegwerp strings aanwezig. De massagetechnieken met de onderarmen en handen reflecteren de bewegingen en ritmes van de natuur. Met name de krachtige, tegelijk ook milde oceaangolven of verfrissende watervallen. Ik voer als het ware een dans uit met langzame sierlijke en ritmische bewegingen rond het lichaam. Waarmee de spanningen en negatieve energie wegvloeien en de positieve helende energiestromen op gang komen. Het belangrijkste doel is om op een liefdevolle manier lichaam en geest in harmonie te brengen. Het is een ontspannende massage die tegelijkertijd dient als bindweefselmassage en leidt tot huidverbetering.

Deze Hawaiiaanse ‘loving hands tempel’ massage heeft een diepe inwerking, geeft nieuwe levenskracht en heeft een stimulerend effect op de spieren, bloedcirculatie, organen, het zenuwstelsel en de zintuigen. Waarna je je voelt als herboren. De massage is gericht op ontspanning en het loslaten van stress, angsten en andere negatieve emoties, zoals verdriet, ergernissen e.d. De massage kan helpen als je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma en heeft een positief effect op jouw lichaam, in de breedste zin van het woord. Wanneer harmonie ontbreekt geef je ziekte een kans om zich te ontwikkelen. Lomi Lomi vergemakkelijkt de weg naar harmonie. Lomi Lomi is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook heling op mentaal, fysiek, geestelijk en spiritueel niveau.

“All loving is self loving, all healing is self healing”

 

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad