Verzenden en ontvangen

Levertijden:

Rina's Beauty & Massage neemt de orders pas in behandeling als we de betaling ontvangen hebben. Daarna plaatsen wij uw bestelling door naar onze leverancier. We starten de verwerking tussen 10:00 uur morgens en 17:00 middags. We factureren de orders, labelen de pakketten en updaten de status van uw order in uw account. U krijgt hiervan een email.

U heeft de keuze om uw bestelling bij mijn praktijk aan de Zwarte Ring 58 te Assendelft te komen ophalen, waarvoor geen verzendkosten verschuldigd zijn en u bericht ontvangt zodra uw bestelling klaar ligt om te worden opgehaald. Of u heeft de keuze om de bestelling bij u thuis te laten leveren rechtstreeks vanaf onze leverancier, waarvoor u de verzendkosten betaald. Wij verzenden zo snel mogelijk en hoe lang het duurt voor iets aankomt is afhankelijk van locatie. Voor Nederland is dit volgens Post NL 24-48 uur. Voor België is dit 2-3 Dagen.

Betaling:

U kunt uw bestelling bij ons afrekenen vanuit uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank), door middel van overschrijving van het order/factuurbedrag naar NL79RABO0316236772 onder vermelding van uw naam, mailadres of telefoonnummer en het order/factuurnummer. Het is ook mogelijk om  hiervoor een betaalverzoek via mail of whatsapp te ontvangen.

Voordelen:
• Uw order verwerken wij direct na ontvangst van uw betaling dus geen vertragingen.
• Uw bestelling is direct betaald.

Retourneren:

Retourneren kan binnen 14 dagen, mits ongebruikt en in originele verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.