NJOY Your Nails

Per april 2022 kunt u bij Rina’s Beauty & Massage te Assendelft ook terecht voor mooie nagels verzorgd door NJOY Your Nails. 

BIAB nagels

"BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, die je nagels steviger en gezonder maken. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en bevat geen heftige, chemische stoffen. In tegenstelling tot een set kunstnagels wordt BIAB niet opgevuld maar bij iedere behandeling verwijderd. Er wordt opnieuw een Manicure toegepast en daarna wordt de BIAB weer aangebracht. " 

Deze life-changing behandeling is ideaal voor nagelbijters en mensen met broze, dunne en/of poreuze nagels, want deze behandeling helpt je mooie natuurlijke nagels gezonder en steviger te laten groeien, die niet meer om de haverklap zullen scheuren. Je kunt BIAB altijd elke drie tot vier weken blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is terug gegroeid. Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig, voorkom stoten, desinfecteer en hydrateer je handen en nagelriemen regelmatig. En als je het product van je nagels af wilt halen, kom dan altijd terug naar de salon.

Rubber Base nagels

Deze basisgel is net als BIAB een zeer krachtige nagelversteviger, en zorgt in combinatie met een toplaag van bijvoorbeeld gellak voor zeer stevige, flexibele, glanzende en vooral héle mooie nagels – tot wel drie weken lang. Rubber Base Gel is zeer flexibel en zorgt er voor dat de nagel bij weerstand meebuigt, en dus niet afbreekt. De gel zorgt voor een goede hechting aan de nagelplaat en aan andere producten. Het verzadigd de nagels en voorkomt het splijten, schilferen en scheuren (of afbijten!) van je nagels. Geschikt voor iedereen die de nagels wil beschermen en verstevigen. Rubber Base geeft een mooie roze of nude kleurige look wanneer het zonder andere producten wordt gebruikt, maar vormt daarnaast een ijzersterk duo met andere gels. 

Gellak

Gellak is een product die gebruik maakt van een UV of LED lamp voor het uitharden van de gel. Je kunt door middel van een base coat, kleurlakjes, een topcoat en eventuele verstevigende laagjes de lak in stappen aanbrengen. Gellak wordt gedroogd en uitgehard onder een UV  of LED lamp en je houdt daardoor langer plezier van je mooie gelakte nagels dan bij gewone nagellak.

Openingstijden NJOY Your Nails

 • Maandag                   van 18 tot 22.30 uur 
 • Dinsdag                     van 18 tot 22.30 uur 
 • Woensdag                 van 18 tot 22.30 uur 
 • Donderdag                van 18 tot 22.30 uur 
 • Vrijdag                       van 18 tot 22.30 uur 
 • Zaterdag                    van 10 tot 19 uur 

 

Prijzen NJOY Your Nails

 • Manicure + Gellak                                                € 40,-
 • Manicure + BIAB                                                  € 50,-
 • Manicure + BIAB + French                                   € 60,-
 • Manicure + Rubber Base + Gellak kleur               € 60,-
 • BIAB verwijderen                                                  € 10,-
 • Gellak verwijderen                                                €  5,-    

Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen, want wij  werken alleen op afspraak. In de online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt.

Maak zelf online uw afspraak via bovenstaande button voor elke gewenste behandeling of het bestellen van een cadeaubon.    

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Prijzen zijn incl. btw en betalingen gaan contant, per betaalverzoek of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Contact

Voor vragen, meer informatie over de behandelingen en oplossingen, kijkt u op de website van NJOY Your Nails

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad