• Begin de dag met een lach
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Blijf positief en gezond

Cadeaubonnen

Wil jij iemand verrassen met een massage, beauty of wellness arrangement, bestel dan een cadeaubon en maak je partner, vriend of vriendin, broer of zus, vader of moeder, blij met een heerlijke en ontspannende Beauty & Massage Moment. De bon kan ook gebruikt worden voor het plannen van stresscounseling of de aanschaf van een bio/ecologisch beauty product.

De cadeaubon is een jaar geldig, niet inwisselbaar voor geld en vrij te besteden als betaalmiddel voor behandelingen en/of producten bij Rina’s Beauty & Massage.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u de cadeaubon via de mail toegestuurd. U kunt deze E-ticket dan zelf uitprinten en cadeau geven. Wilt u naast de cadeaubon ook een cadeau tasje met leuke kleine presentjes erbij, dan kunt de cadeaubon ook komen ophalen. Geeft u dit dan aan tijdens uw bestelling in onze webwinkel. Wij maken dan een afspraak zodra deze voor u klaarligt. 

 

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

Ga naar webwinkel/cadeaubon en bestel de bon met waarde naar keuze.

Voor het zelf inplannen van een afspraak voor een massage, stresscounseling of beauty behandeling,  klikt u op onderstaande button:

 

 

Heeft u al een massagebon via massagebon.nl ontvangen dan accepteren wij die natuurlijk ook. Bij het maken van een afspraak dan graag vermelden dat u wilt afrekenen met de massagebon.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad