Cadeaubonnen

Wil jij iemand verrassen met een massage, beauty of wellness arrangement, bestel dan een cadeaubon en maak je partner, vriend of vriendin, broer of zus, vader of moeder, blij met een heerlijke en ontspannende Beauty & Massage Moment. De bon kan ook gebruikt worden voor het plannen van een workshop of de aanschaf van een bio/ecologisch beauty product.

De cadeaubon is een jaar geldig, niet inwisselbaar voor geld en vrij te besteden als betaalmiddel voor behandelingen en/of producten bij Rina’s Beauty & Massage.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u de cadeaubon via de mail toegestuurd. U kunt deze E-ticket dan zelf uitprinten en cadeau geven. 

Cadeaubon Workshop Ontspanningsmassage of Workshop Chakra Massage

Wil je een massage workshop cadeau doen en samen volgen met je partner, een vriend of vriendin? En op een dag en tijd dat voor jullie het beste uitkomt? Dan is de massage workshop voor 2 personen de beste workshop voor jullie.

Je leert masseren bij mij in de massage praktijk. De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus dit is ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben. Je kan je samen met je partner inschrijven, maar dat kan natuurlijk ook iemand anders zijn. Een vriend of vriendin, je collega, moeder, dochter of nog iemand anders. Het enige wat belangrijk is, is dat jullie graag willen leren masseren en vertrouwd genoeg bent met elkaar om de ander te masseren.

Valentine's Gift from me to you: ontvang 10 euro extra bij besteding vanaf 50 euro. (alleen geldig op valentijnsdag!)

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

Ga naar webwinkel/cadeaubon en bestel de bon met waarde naar keuze.

Voor het zelf inplannen van een afspraak voor een massage, stresscounseling of beauty behandeling,  klikt u op onderstaande button:

 

 

Heeft u al een massagebon via massagebon.nl ontvangen dan accepteren wij die natuurlijk ook. Bij het maken van een afspraak dan graag vermelden dat u wilt afrekenen met de massagebon.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad