• Begin de dag met een lach
  • Gratis verzending vanaf € 175,-
  • Blijf positief en gezond

Beauty behandelingen

Gelaatsverzorging

Wat is het eerste waar je naar kijkt als je iemand ontmoet? Juist, het gezicht. Een gezicht kan veel over iemands gezondheid en gemoedstoestand vertellen. Een gezonde huid en een mooie huid zijn een onlosmakelijke twee-eenheid. Na de huidanalyse uit te voeren gaan we een gericht behandelplan opstellen. Elke gezichtshuid is namelijk anders. Ik help graag mensen als u om uw natuurlijke schoonheid te bevorderen en biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning. 

Chinese gezichtsmassage

We grijpen steeds vaker terug naar oude tradities voor het herstellen en het behoud van onze gezondheid. Schoonheid wordt al eeuwenlang gezien als de weerspiegeling van de balans tussen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarin wordt dit beter weerspiegeld dan in ons gezicht? De gezichtsmassage is een unieke gezichtsmassage die wordt uitgevoerd door middel van verfijnde technieken gericht op het behandelen van de drukpunten (acupunten) en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren. Elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met deze aangepaste massagetechniek. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift! Er wordt gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten, waardoor wij deze punten en meridianen gaan activeren. Hierdoor creëren wij een energetische harmonie in ons lichaam. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

Gezichtsbindweefselmassage

Bindweefselmassage is een stevige massagevorm om toegang te krijgen tot de dieperliggende spieren en huidlagen. Deze therapeutische massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Met deze massagetechnieken kunnen ook triggerpoints (verkrampingen in spieren en bindweefsel op microniveau) opgespoord en behandeld worden. Het is gericht op verbetering van de spierspanning en huidspanning en de totale fysieke en mentale gesteldheid. De massage is bedoeld voor mensen die last hebben van gespannen spieren en pezen, stress, hoofdpijn, specifieke klachten aan de gewrichten of mensen die heel actief in het leven staan. De bindweefsel technieken zijn zeer geschikt om de huid weer in elasticiteit te laten herstellen, bv bij het behandelen van littekens, acne, de verouderde huid of om de huidveroudering tegen te gaan. 

Beauty behandelingen

  • Alle beauty behandelingen worden aangepast aan uw wensen en behoeften die u op dat moment nodig heeft. Ook houd ik rekening met uw huidtype (normale, droge, vette, acne of oudere huid, etc.) en pas daar de juiste producten en behandeling op aan. 
  • Kijk voor diverse beauty behandelingen en tarieven op Beauty op Maat

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

TOP