Met trots stellen wij DermoPlant aan je voor!

Naast Lakshmi willen we een even hoogwaardig product kunnen aanbieden op huidverbetering niveau maar in een iets lager prijsklasse segment.

Wat is anders?

- Alle producten zijn NaTrua Organic gecertificeerd & Hypoallergeen. - De producten bevatten geen essentiële oliën. - Een groot deel van de producten zijn zonder toevoeging van water.- De producten bevatten geen natuurlijke alcoholen. (wat ook bijdraagt aan zo min mogelijke reactie van de huid)- De producten bevatten geen allergenen, allergenen zijn proteïnen of eiwitten waartegen het lichaam antistoffen aanmaakt. (ben je heel gevoelig dan kan je huid ook op natuurlijke allergenen reageren) - De producten zijn breed inzetbaar voor alle huidtypes.

De kwaliteitsnormen van DermoPlant zijn: Hypo-allergeen, biologisch, zuiver, schoon, onverdund en effectief!

DERMOPLANT BESTAAT UIT 3 VERSCHILLENDE LIJNEN

1. HYDRA INTENSE: BEHOUD DE JONGE HUID EN VERTRAAGT DE EERSTE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING 30+ : Intense hydratatie met hyaluronzuur met drie molecuulgewichten.

2. CIC ARGENT: THERAPEUTISCHE LIJN MET EEN DIEP GENEZEND EN KALMEREND VERZORGINGSPROTOCOL, HERSTELT DE BALANS VAN PROBLEMATISCHE HUIDEN - ALLE LEEFTIJDEN: CicArgent is een krachtige aanvulling op de conventionele therapie, door het verlichten van symptomen, het kalmeren van pijn of jeuk, het versnellen van de genezing van brandwonden, eczeem, acne, rosacea enz.

3.CÉLESTE: "BOTOX-ACHTIG ZONDER BIJWERKINGEN, VERMINDERD RIMPELS EN TEKENEN VAN VEROUDERING VOOR DE RIJPE HUID 45+: een liftend complex voor het verminderen van de lengte en diepte van de rimpels, het voller maken van de huid van binnenuit en het ontspannen van fijne spiercontracties om veroudering te vertragen.

Dermoplant biedt natuurlijke, biologische huidverzorgings-producten aan met langdurige effecten voor alle huiden, op elke leeftijd en bij elk probleem dat u tegen kunt komen. Hoewel de kwaliteit van de ingrediënten, de textuur en concentratie belangrijk zijn, speelt het op de juiste manier aanbrengen van de producten een belangrijke rol bij het behalen van de best mogelijke resultaten.

Door het assortiment te kiezen dat aansluit bij de specifieke behoeften van uw huid en consequent de juiste protocollen te volgen, geeft u uw huid niet alleen de zorg die het nodig heeft, maar maximaliseert u ook de impact van alle andere producten die u aanbrengt.

Uit onderzoeken kunnen we vaststellen, dat het metabolisme van onze huid van de ene op de andere dag vertraagt, het zelf-exfoliatieritme hierdoor afneemt en de regeneratie een extra boost nodig heeft. Dit is de reden waarom het maken van tijd voor een schoonheidsritueel vlak voor het slapengaan geen luxe maar een noodzaak is en het geeft je lichaam de beste omstandigheden om te regenereren en te genezen.

DermoPlant respecteert de gezondheid van de huid als een beschermend orgaan, maar ziet schoonheidsrituelen ook als een middel om een algeheel gevoel van welzijn te bereiken. Soms kan het gebruik van huidverzorgingsproducten een emotionele uitlaatklep zijn om stress te verlichten en te ontsnappen aan alle agressie van de dag. Voor velen van ons helpt de kleine 5 minuten zelfzorg in de ochtend en avond ons om onze stemming te bepalen en de dag- of avonddynamiek te beïnvloeden. Het directe effect op de huid door hoge concentraties aan actieve ingrediënten, de lichte en aangename textuur en de delicate geur, zijn allemaal emotionele convectoren voor een stralende, gezonde huid en een algeheel goed humeur.

Kom langs in onze webwinkel voor meer informatie en bestel uw producten voor thuisgebruik op https://www.rinas-beauty-massage.nl/webwinkel/dermoplant

Heeft u nog vragen stuur mij dan een mail Rinas.BMTM@gmail.com of whatsapp naar 0611314246.

Warme, positieve groet, Rina

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad