Baims Make-up

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN

LakShmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. Als LakShmi specialisten zijn er voor ons twee dingen belangrijk: je huid en hoe je omgaat met de natuur. Met Baims natural make-up hebben we decoratieve verzorgingsproducten gemaakt die echte alleskunners zijn. Baims make-up bevat voedende en hydraterende ingrediënten en biedt tegelijkertijd een hoge mate van dekking, pigmentatie en houdbaarheid. Onze bio-gecertificeerde make-up collectie staat dan ook voor de hoogste prestaties en maximale huidverzorging!

Door de huid te voorzien van de verzorgingsproducten van het merk BAIMS Natural Makeup, die bestaan ​​uit biologisch geteelde grondstoffen en ingrediënten die 100% natuurlijk zijn, dragen we bij aan onze gezondheid en krijgen we een mooiere en gerevitaliseerde huid. De collectie is 100% veganistisch, gecertificeerd door "The Vegan Society", VK. Bovendien draagt ​​het merk BAIMS Natural Makeup het PETA-zegel "Cruelty Free".  Alle producten zijn vrij van agressieve en schadelijke chemicaliën zoals minerale oliën, paraffines, parabenen, formol, PEG's, triclosans, siliconen, sulfaten, aluminiumhydroxide, tocoferolacetaat, talk, genetisch gemodificeerde organismen, nanodeeltjes, grondstoffen van dierlijke oorsprong, synthetische geurstoffen en kunstmatige kleurstoffen. Onze producten zijn een echt alternatief voor conventionele make-up voor iedereen die niet alleen waarde hecht aan een perfect uiterlijk, maar ook aan een gezonde levensstijl - in harmonie met de natuur.

Met zijn elegante en moderne design neemt het merk BAIMS Natural Makeup een aantrekkelijke positie in op de markt voor natuurlijke cosmetica en denkt consequent vooruit met zijn filosofie. De verpakking is grotendeels gemaakt van bamboe en alle papieren buitenverpakkingen zijn afkomstig van duurzame houtteelt. Een ander voordeel van onze producten is het navulconcept dat wij aanbieden. Er zijn navulproducten beschikbaar voor al onze poeders, oogschaduws, lipsticks en de cream foundation. Dit betekent dat je de hoogwaardige bamboe verpakking zo vaak kunt hergebruiken als je wilt. Niet alleen jij profiteert hiervan, maar ook ons ​​milieu.