• Begin de dag met een lach
  • Gratis verzending vanaf € 175,-
  • Blijf positief en gezond

Sale

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

Hier vind je alle producten die nog in de sale te bestellen zijn. Dus wees er snel bij.

Ook bij Rina’s Beauty & Massage geniet je van mooie kortingen tijdens Black Friday. Rina’s Beauty & Massage geeft naast de producten in de sales, namelijk de komende drie weken tot en met Cyber Monday 27 november 2023, ook mooie kortingen op de cadeaubonnen vanaf 50 euro. Deze zijn cadeaubonnen zijn een jaar geldig, niet inwisselbaar voor geld en vrij te besteden als betaalmiddel voor massage-, beauty & welness behandelingen en/of producten bij Rina’s Beauty & Massage.

“Verbeter uw gezondheid met therapeutische behandelingen voor rust, ontspanning en huidverbetering met bio ecologische verzorgingsproducten voor huid, haar, lichaam en beauty”

Uiteraard vind je in de webwinkel nog meer heerlijke bio ecologische beauty cosmetics. Voor elke portemonnee vindt u er de juiste dagelijkse verzorgingsproducten voor zowel uw innerlijke en uiterlijke schoonheid en gezondheid te bevorderen en te behouden.

Veel winkel plezier en warme positieve groet, Rina

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad