Sale

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

Hier op de sales pagina vind je alle producten die nog in de sale te bestellen zijn. Dus wees er snel bij.

Ook bij Rina’s Beauty & Massage geniet je regelmatig van mooie kortingen. Leuk om te geven voor verjaardagen en overige feestelijke momenten.  Rina’s Beauty & Massage geeft naast de producten in de sales, ook mooie kortingen op cadeaubonnen en arrangementen. Deze zijn cadeaubonnen zijn een jaar geldig, niet inwisselbaar voor geld en vrij te besteden als betaalmiddel voor massage-, beauty & welness behandelingen en/of producten bij Rina’s Beauty & Massage.

“Verbeter uw gezondheid met therapeutische behandelingen voor rust, ontspanning en huidverbetering met bio ecologische verzorgingsproducten voor huid, haar, lichaam en beauty”

Uiteraard vind je in de webwinkel nog meer heerlijke bio ecologische beauty cosmetics. Voor elke portemonnee vindt u er de juiste dagelijkse verzorgingsproducten voor zowel uw innerlijke en uiterlijke schoonheid en gezondheid te bevorderen en te behouden.

Veel winkel plezier en warme positieve groet, Rina

Valentine's Gift from me to you: ontvang 10 euro extra bij besteding vanaf 50 euro (alleen geldig op Valentijnsdag!)

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad