Rina's Beauty Products

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

Rina’s Beauty & Massage werkt alleen met natuurlijke producten van hoge kwaliteit voor verbetering van gezondheid en schoonheid. De huid is het grootste menselijke orgaan en heeft de taak ons te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De huid is een orgaan dat haar jeugdigheid en frisse uitstraling dankt aan een fysiologisch evenwicht van de huidweefsels waaruit zij is samengesteld. Onze huid is in vele opzichten belangrijk en veel meer dan zomaar het omhulsel van ons lichaam. Ze is de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voorkomt dat wij oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. De huid bezit tastgevoel en vormt letterlijk onze presentatie aan de buitenwereld.

Lakshmi Bio Eco Cosmetics

De verzorgingsproducten van Lakshmi zijn 100% natuurlijk en ontwikkeld met inzichten uit de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde). Lakshmi Bio Eco Cosmetics zijn gemaakt van gezonde, veilige en effectieve plantaardige bestandsdelen van planten, kruiden en bloemenextracten. Zij verzorgen het innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid en helpen bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van de huid. Deze producten zijn ontworpen om samen te werken, elkaar aan te vullen en u een mooie, gezonde en stralende huid te geven. Met deze exclusieve huidverzorgingsproducten gunt u uw huid de juiste verzorging en de luxe die het verdient.

De drie dosha’s (Vata, Pitta en Kapha) vormen de kern van Ayurveda. Ieder mens bestaat uit een samenstelling van de 3 dosha’s en heeft één dominerende dosha. Men spreekt dan van een Vata, Pitta of Kapha type.

Voor elk type gelden er specifieke eigenschappen. Zo hebben Vata types vaak een droge huid, Pitta types een gevoelige huid en Kapha types een vette huid. De verzorgingsproducten van Lakshmi ondersteunen deze 3 huidtypen op geheel natuurlijke wijze.

 • Vata – elementen: ether en lucht
  De Vatalijn van Lakshmi ondersteunt de droge/vochtarme huid.
 • Pitta – elementen: water en vuur 
  De Pittalijn van Lakshmi ondersteunt de gevoelige huid met neiging tot couperose.
 • Kapha – elementen: water en aarde 
  De Kaphalijn van Lakshmi ondersteunt de vette huid met een verhoogde talgproductie.

Ook biedt Lakshmi een effectieve Anti Age Lijn om de rijper wordende huid vitaal, jeugdig en gezond te houden zodat die er mooi uit blijft zien en de jeugdige uitstraling ervan wordt behouden. De producten uit deze productlijn verminderen de endogene afbraak van collageen en versterken de aanmaak van lichaamseigen collageen. De producten zijn rijk aan antioxidanten en omega 3-vetzuren. Daarnaast bevatten ze de vitamines A, E en C, die gewonnen worden uit actieve zeealgen-extracten , arganolie en blauwe druivenpitolie.

Lakshmi producten: 

 • Haar bestandsdelen zijn NIET op dieren getest en bevatten géén dierlijke stoffen
 • Zij hebben dezelfde ph waarde als de huid.
 • Zij zijn geïnspireerd door de Ayurvedische natuurgeneeskunde.
 • Haar vochtinbrengende factor komt voort uit het gebruik van 100% natuurlijke stoffen zoals: aloë vera sap, slijm van Mallow en Althea.
 • De doeltreffendheid van onze producten ontstaat uit de synergie van planten, essentiële oliën en plantaardige oliën.
 • De kleur van onze producten wordt verkregen door de natuurlijke componenten: kurkuma, henna, chlorofyl en aloë vera.
 • De geur van onze producten wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke etherische oliën die de doeltreffendheid van het product versterken.
 • Wij conserveren onze producten door het gebruik van grapefruit zaad extract, glycine soja, vitaminen A, E, C en etherische oliën.
 • Wij gebruiken uitsluitend biologisch geteelde en wilde planten.
 • De producten bevatten GEEN peg, parabenen, vaseline (petrolatum), alcohol, siliconen, synthetische kleurstoffen of dierlijke proteïnes.

Wil jij de Lakshmi Eco Cosmetics ook thuis gebruiken? Bestel dan jou favoriete producten in de webwinkel en laat ze thuis bezorgen of haal ze bij mij in de praktijk op.

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad