WIN AKTIE

Doe mee en win een cadeaubon ter waarde van 50 euro! Verras je vader en koop een product uit onze mannenverzorgingslijn of boek voor hem de rest and restore wellness for men. Op 15 juni om 10 uur zal ik de winnaar van één van de deelnemers aan deze actie bekend maken en de e-ticket van 50 euro per email toezenden. Stuur mij daarom ook jou emailadres via een privé bericht voor deelname aan de winaktie.

Dus doe mee en win! De gewonnen cadeaubon mag je ook aan een ander bijzonder iemand cadeau doen of geheel voor jezelf gebruiken. Vertel ons naast jou aankoop waarom jou vader de beste vader ooit is!  U mailt uw reactie en deelname naar rinas.bmtm@gmail.com of in de opmerking tijdens uw online aankopen.

VADERDAGACTIE

Enkel het beste voor jou papa toch? Geef hem dan zeker een rustgevende face crème cadeau voor Vaderdag! En ontvang een verfrissende scheergel bij aankoop van een rustgevende 24h. crème. Deze Sandelwoodcrème uit onze mannenverzorgingslijn zorgt voor een natuurlijke verzorging! Deze actie is geldig tot en met 1 juni.

Lakshmi maakt al meer dan 35 jaar met veel "JOY" haar producten in Italië en met heel veel liefde en respect voor onze Moeder Aarde.

ONTDEK HEEL HET FOR MEN ASSORTIMENT OP ONZE WEBSITE

https://www.rinas-beauty-massage.nl/.../lakshmi-for-men

Geef je liever een cadeaubon of een heerlijk verwenarrangement? Dat kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op https://www.rinas-beauty-massage.nl/.../rest-restore...

Warme, positieve en liefdevolle groet, Rina