Chakra Balancing Massage

Wat zijn Chakra’s?

Chakra’s zijn wielen van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Als de chakra’s in balans zijn dan gaat het goed met je, dan floreer je. Alleen al aandacht geven aan je chakra’s, leren voelen wat er te voelen valt, is heilzaam en helend. De chakra’s zijn nauw verbonden met onze ziel en ze vertegenwoordigen elk een kwaliteit die je kunt inzetten om dieper, aandachtiger en gelukkiger te leven.

 • Bij elk chakra of energiecentrum in je lichaam hoort een kracht, een kwaliteit die je kunt ontwikkelen en inzetten in je werk en op ieder ander moment.
 • Een goed ontwikkelde chakra geeft je positieve energie, een slecht ontwikkelde chakra geeft je negatieve energie.
 • Kundalini betekent in het Sanskriet “de opgerolde”, om deze reden stelt het symbool van “Kundalini energie” een slang voor die zich in ongeveer drieënhalve slag om de ruggengraat wikkelt.
 • Kundalini wordt vaak afgebeeld als twee slangen die zich om elkaar verstrengelen terwijl ze in draaiende beweging opwaarts klimmen, waarbij elke cirkel het wakker worden en in balans komen van een chakra vertegenwoordigt.
 • Wanneer chakra’s ernstig geblokkeerd zijn, verloopt het proces veel langzamer. Energie moet vrij kunnen stromen wanneer de Kundalini langs de ruggengraat opstijgt. Elke blokkade houdt het omhoogstromen van energie tegen.
 • Een ontwaakte Kundalini kan wonderbaarlijk mooi zijn. Het helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, toegang te krijgen tot psychische vaardigheden, het manifesteren te verbeteren, het hart te openen, trilling te verhogen en mededogen en creativiteit te vergroten.
 • Zoals al het andere op Aarde, kan het ontwaken van Kundalini niet afgedwongen worden. Het kan alleen worden bereikt als het op zielsniveau echt gewenst is.
 • Tijdens deze behandeling gaan we met verschillende massagetechnieken, etherische oliën en edelstenen de chakra’s balanceren en de Kundalini stroom activeren.

Chakra Balancing massage met Chakra etherische oliën en Chakra edelstenen, kijk voor tarieven op Massage op Maat

   

   

   

   

  Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad