Bodywrap Ritual

Bodywrap Ritual

Problemen in de huid worden voornamelijk veroorzaakt door een slechte bloedcirculatie en een langzame lymfatische werking. Dit resulteert in een toename van gifstoffen in het lichaam. De eerste belangrijke stap die je moet nemen, is het ontgiften en het afvoeren van overtollige afvalstoffen en het verbeteren van de werking van de filter-organen; dit garandeert de effectiviteit van de behandelingen die volgen.

Deze bodywraps zijn daar de ideale oplossing voor: dankzij hun actieve ingrediënten behandelen ze alle problemen die verband houden met vochtretentie. Mede ook dankzij het vormgevende complex gewonnen uit Dragon’s Eye, hebben de bodywraps een sterk afslankende en vormgevende werking; gecombineerd met de lipolytische werking van cafeïne, verbeteren de bodywraps de microcirculatie, waardoor het weefsel compacter wordt met een verstevigend resultaat.

Bodywraps sessies helpen de huid te verstevigen, doordat de ideale ingrediënten om plaatselijke vetophopingen en cellulite te behandelen, via de huid rechtstreeks op de juiste plaats zijn werking kan doen. Gedurende de sessie  werken de lymfatische en bloedsomloop in een verbeterde modus welke, helpen om de huidonregelmatigheden definitief te doen laten verdwijnen.

Samen met presso therapie (lymfatische massage met druktherapie) is een bodywrap sessie bij Rina’s Beauty & Massage, de perfecte manier om fantastische resultaten te behalen op het gebied van vetverwijdering, striae en cellulitis vermindering en geeft het een direct zichtbare algemene verbetering van uw huidstructuur.

  • Bodywrap Ritual, 80 min € 90,-

 

 

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad