Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

Maak zelf uw afspraak in de online agenda

Voor het zelf inplannen van een afspraak voor een massage, stresscounseling of beauty behandeling, klikt u op onderstaande button:

U kunt bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur mij dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Prijzen zijn incl. btw. Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan contant, per betaalverzoek of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig.

VERDIEN PUNTEN BIJ JOU BOEKING VOOR EXTRA KORTING!   Om jou als trouwe klant te belonen, starten we per 1 juli ook met een nieuw punten spaarsysteem. Bij elke besteding van 25 euro voor een product uit de webwinkel of een massage, beauty & wellness treatment, een cadeaubon of een rittenkaart, ontvang jij 1 spaarpunt. En elke punt is 1 euro waard, die op elk gewenst moment kan worden besteedt voor diensten en/of producten bij Rina's Beauty & Massage. Verdien dus automatisch één punt bij elke besteding van 25 euro voor kortingen op toekomstige behandelingen of gratis producten.   Let op!! Als je vrienden of familie aanbrengt als nieuwe klant, verdienen jij en de nieuw klant beiden 10 extra spaarpunten.   Met vriendelijke groet, Rina Rina's Beauty & Massage

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Rina’s Beauty en Massage Therapy op Maat denkt graag met haar klanten mee en zoekt naar oplossingen, ook als het op openingstijden aankomt. En als het druk is, loop ik een stapje harder om iedereen toch snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn.

De kracht van massagetherapie werkt zo sterk. Het geeft letterlijk een boost aan je immuunsysteem. Massage ontspant de spieren, verlaagd de stresshormonen
(nor)adrenaline en cortisol, verzorgd de afvoer van afvalstoffen, verbetert de werking van je immuunsysteem. En zeker ook heel belangrijk, het verhoogd de aanmaak van de gelukshormonen endorfine, dopamine, oxytocine en serotonine. Deze zorgen voor je gemoedstoestand zodat dat jij je blij en gelukkig voelt. Het is de natuurlijke morfine die jou pijn en stress niveau verlagen. Voor een goede gezondheid stimuleer jij dus liefst de aanmaak van jou gelukshormonen. Hoe?

Plan jou ontspannen me-time moment regelmatig in. Boek een massage, spa-dag of een fijn uitje waar jij blij van wordt. Ga luisteren en dansen op lekkere muziek. Zorg voor voldoende beweging liefst lekker buiten in de natuur. Zon en daglicht stimuleren behalve de aanmaak van alle gelukshormonen ook de aanmaak van vitamine D en hebben invloed op je geheugen, je alertheid en je concentratievermogen. Als je regelmatig beweegt, gaat alles soepeler, je voelt je stabieler, je zit lekkerder in je lijf, je voelt je fitter. Eet daarnaast gezond, liefst verse groenten en fruit en vermijdt suikers. Lach veel en blijf in verbinding met positieve mensen. Knuffel regelmatig en wees lief voor mens en dier.

Mijn Levens motto: Stay relaxed, stay healthy, stay positive en keep on smiling :-)

Warme liefdevolle groet, Rina

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad