Sunveda

NATUURLIJKE BESCHERMING IN DE ZON

Geniet u graag van de zon en een mooie stralende bruine huid maar wilt u tegelijkertijd uw huid ook optimaal beschermen en verzorgen? SUNVEDA producten bevatten gezonde en natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een intensieve huidverzorging en een optimale bescherming tegen de negatieve effecten van de zon. De producten beschermen de huid tegen veroudering en voorkomen huidschade en verbranding veroorzaakt door blootstelling aan de UV-A en UV-B straling van de zon.

De SUNVEDA producten zijn rijk aan ingrediënten met een verzorgende en beschermende werking. Ze bevatten een krachtige combinatie van sesamolie, jojobaolie, korenbloemen, immortelle, zonnebloemolie, calendula en extracten van aloë vera, kamille en walnoot. Deze pure, natuurlijke ingrediënten zorgen samen met reflecterende minerale pigmenten en een veilig en goed voor de huid te verdragen filtersysteem voor een breed spectrum UV-A en UV-B bescherming.

SUNVEDA producten zijn samengesteld conform de normen die de Europese Unie stelt met betrekking tot UV-A en UV-B filters maar zijn niet Bio-Eco gecertificeerd.