Wil jij er mooi en verzorgd uit zien?

Denk dan eens aan natuurlijke cosmetica. Baims Natural make-up bevat voedende en hydraterende ingrediënten en biedt tegelijkertijd een hoge mate van dekking, pigmentatie en houdbaarheid. Onze bio-gecertificeerde make-up collectie staat dan ook voor de hoogste prestaties en maximale huidverzorging! Ze bestaan uit biologisch geteelde grondstoffen en ingrediënten die 100% natuurlijk zijn. Zo dragen we bij aan onze gezondheid en krijgen we een mooiere en gerevitaliseerde huid. De collectie is 100% veganistisch en zijn vrij van agressieve en schadelijke chemicaliën. Onze producten zijn een echt alternatief voor conventionele make-up voor iedereen die niet alleen waarde hecht aan een perfect uiterlijk, maar ook aan een gezonde levensstijl - in harmonie met de natuur.

Met zijn elegante en moderne design neemt het merk BAIMS Natural Make-up een aantrekkelijke positie in op de markt voor natuurlijke cosmetica en denkt consequent vooruit met zijn filosofie. De verpakking is grotendeels gemaakt van bamboe en alle papieren buitenverpakkingen zijn afkomstig van duurzame houtteelt. Een ander voordeel van onze producten is het navulconcept dat wij aanbieden. Er zijn navulproducten beschikbaar voor al onze poeders, oogschaduws, lipsticks en de cream foundation. Dit betekent dat je de hoogwaardige bamboe verpakking zo vaak kunt hergebruiken als je wilt. Niet alleen jij profiteert hiervan, maar ook ons milieu.

Kijk voor Bio Eco Ayurvedic Beauty Products online in de webwinkel https://www.rinas-beauty-massage.nl/webwinkel/make-up

Wil jij een verwen-moment of huidverzorgende producten cadeau doen? Maar je weet niet precies wat je cadeau wilt geven? Kies dan voor een cadeaubon! Deze is in te wisselen voor elke massage, beautybehandeling of het aanschaffen van elk gewenst product uit de webwinkel.

Hulp nodig of vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Warme, positieve groet, Rina

06-11314246 / Rinas.BMTM@gmail.com

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad