Anti - Age Lijn: rijpere huid

Ayurvedic Lakshmi Bio Eco Cosmetics biedt een effectieve Anti-Age Lijn om de rijper wordende huid vitaal, jeugdig en gezond te houden zodat die er mooi uit blijft zien en de jeugdige uitstraling ervan wordt behouden. De producten uit deze productlijn verminderen de endogene afbraak van collageen en versterken de aanmaak van lichaamseigen collageen. 

De nieuwe Anti-age lijn van Lakshmi is een ritueel om terug in de tijd te gaan. De verschillende combinaties van de producten geeft het antwoord waar je huid naar op zoek is, ongeacht je leeftijd. Door de eeuwenoude kennis van Ayurveda en weefselfysiologie heeft Lakshmi een ritueel gecreëerd dat biologische actieve ingrediënten biedt die de huid die onderhevig is aan veroudering nodig heeft.

Het “time reverse” ritueel, ontworpen om de tijd terug te draaien. Anti-age is niet alleen geïndiceerd om het huidweefsel te verjongen of het verouderingsproces te vertragen, het werkt ook preventief. Dit is de reden waarom het een ritueel is dat is ontworpen voor vrouwen (zowel het natuurlijk verouderingsproces als dat wat versneld is door stress en hectiek).

De verschillende combinaties van producten passen zich aan aan elk van de 3 evolutiefasen.

1. Preventie voor huiden tot 40 jaar (Age reverse)

2. Voeding voor huiden na 40 jaar (Timeless)

3. Herstructurering voor ouder dan 50 jaar (gold)