• Begin de dag met een lach
 • Gratis verzending vanaf € 175,-
 • Blijf positief en gezond

Corona update

 

19 december 2021:

HOERAAAH GOED NIEUWS WE BLIJVEN OPEN DEZE LOCKDOWN
Rina´s Beauty & Massage moet volgens de geldende wetgeving vanuit de rijksoverheid met haar bedrijfsactiviteiten voldoen aan de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Aangezien mijn behandelingen uitgebreider zijn dan alléén de huid reinigen en verzorgende crèmes aanbrengen, is Rina´s Beauty & Massage zorgaanbieder volgens deze wet en hoeft zich niet te houden aan de lockdown en de verplichte sluitingstijd. De verplichte sluitingstijd geldt wel voor de niet medische behandelingen en contactberoepen zoals kappers en visagisten helaas.
Rina´s Beauty & Massage valt onder de zogeheten andere zorg (de niet BIG-geregistreerde zorgverlener). Deze wet geldt voor alle schoonheidsspecialisten en beroepsbeoefenaren complementaire zorg in Nederland. Locaties waar contactberoepen ten behoeve van zorg worden uitgeoefend mogen dus open blijven tijdens de lockdown en hun dienstverlening blijven uitvoeren en klanten blijven behandelen.
Uiteraard werken contactberoepen ten behoeve van zorg volgens de verplichte COVID/19 hygiëne protocol voor specialisten en therapeuten. In de praktijk zijn aanpassingen gedaan om een veilige omgeving voor klanten en behandelaar te kunnen bieden en houden wij ons aan de basisregels. Dat wij als locaties erkend worden om open te mogen blijven tijdens deze lockdown van 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 is belangrijk om een vrije zorgkeuze mogelijk te houden. Behandelingen van onze klanten kunnen hierdoor gecontinueerd worden.
U kunt bij Rina´s Beauty & Massage terecht voor huid verbeterende, cosmetische behandelingen en tevens voor complementaire, alternatieve en holistische geneeswijzen. Als gediplomeerd massagetherapeut, voetreflexoloog, stresscounselor en schoonheidsspecialist kunt u terecht voor beauty & massage therapy op maat. Alternatieve geneeswijzen zijn behandelwijzen die therapieën die buiten de gewone zorg vallen en kunnen een aanvulling vormen op gewone medische zorg. Naast de reguliere zorg is er ook complementaire zorg dat vooral bedoeld is om de kwaliteit van leven te verbeteren.
 
BETERE DOORBLOEDING EN MINDER STRESS
Tijdens huid verbeterende massages worden collageen en elastine vezels gestimuleerd, wat zorgt voor huidvernieuwing. Hierdoor zal je huid er frisser en jonger uit gaan zien. Huid verbeterende massages, zoals o.a. bindweefselmassage, manuele lymfedrainage en drukpuntmassage, dragen bij aan een betere doorbloeding, littekenvermindering en verjonging van de huid.
• Huid verbeterende behandelingen; en goede verzorging verminderen acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans
• De bindweefselmassage; prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt zo de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en sterktes. Het is een intensieve huid verbeterende massage van lichaam, gezicht, hals, decolleté en, of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering, maar kan ook los worden ondergaan.
• Manuele Lymfedrainage; is een zachte massagevorm die het lymfestelsel stimuleert om vocht en afvalstoffen af te voeren. Het versterkt je afweersysteem en is stress verlagend. Deze massage is erg effectief om behandelingen bij ziektes te ondersteunen, overtollig lymfevocht af te voeren (bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie), om roodheid te verminderen of om spanning kwijt te raken.
• Drukpuntmassage; is een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging. Deze massage heeft naast een genezende werking ook een preventieve werking en is toe te passen bij gezondheidsproblemen of emotionele klachten. Het gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen. Als je energie-doorstroming goed is, voel je je goed en zie je er ook goed uit. Uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. De levensenergie kan worden verstoord door bv:
– verkeerde leefgewoonten
– slechte voeding
– gebrek aan lichaamsbeweging of juist eenzijdig gebruik van het lichaam
– emotionele of lichamelijke inspanningen
• Overige therapeutische massages en behandelingen, kijk voor meer informatie op www.rinasbeautymassage.nl
Heeft u beauty en of massage therapie nodig, dan kunt u bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U kunt uw afspraak gemakkelijk via mijn website online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt. Toch nog vragen, stuur mij dan een mail Rinas.BMTM@gmail.com of whatsapp 06-11314246. Rina’s Beauty en Massage Therapy op Maat denkt graag met haar klanten mee en zoekt naar oplossingen om iedereen toch snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn.
 
Rina´s Beauty en Massage is dankbaar om dit positieve nieuws met al haar klanten en jullie te delen en hoopt dat ook haar collega´s in de andere contactberoepen snel ook weer aan het werk mogen om hun dienstverlening weer aan u als klant te kunnen gaan aanbieden.
Ik wens iedereen sterkte deze lockdown periode en probeer toch te genieten met dierbaren van de feestdagen. Wees dankbaar en geniet vooral van alles wat wel kan. Blijf gezond, positief en wat er ook gebeurd altijd blijven lachen, want na regen schijnt de zon weer en onthoudt wanneer ergens een deur dicht gaat, gaat er ergens ook weer een deur open.
 
Heeft u corona gerelateerde klachten, blijf dan thuis. Ik vraag u dan dringend om een consult en/of behandeling 10 dagen uit te stellen. Niet alleen ik als therapeut ben u daar dankbaar voor, maar ook mijn andere klanten die soms tot de risicogroep behoren. Hopelijk mag ik u snel weer welkom heten.
 
Warme, liefdevolle groet, Rina 
 

18 december 2021:

Harde lockdown per direct moet alles dicht t/m 14 januari

14 december 2021:

De maatregelen zijn weer wat verscherpt en er geldt een zogenoemde avond lockdown t/m 14 januari, waardoor de niet essentiële bedrijven vanaf 17 uur de deuren moeten sluiten. Mijn boekingssysteem is hierop aangepast en u blijft welkom tot 17 uur.

23 februari 2021:

Gelukkig zijn de maatregelen weer wat versoepelt en mogen de contactberoepen per woensdag 3 maart 2021 weer starten. U kunt dus gewoon weer uw afspraak zelf online inplannen. Graag tot gauw.

14 december 2020:

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen en die vanaf morgen wederom van kracht zullen worden, zal mijn praktijk tot en met 19 januari 2020 gesloten zijn en zal ik helaas geen behandelingen kunnen geven.

Inmiddels verlengd en daarom gesloten tot en met 9 februari 2020.

Wel kunt u online uw verzorgingsproducten van Lakshmi voor face en body blijven bestellen. Ook voor stresscounseling telefonisch, via video-call of tijdens wandelcoaching blijf ik beschikbaar. Voor vragen en opmerkingen kunt u via mail of WhatsApp altijd bij mij terecht via: Rinas.BMTM@gmail.com en/of 06-11314246

————————————————————————————-

17 juni 2020:

Mijn praktijk (online agenda) is voorlopig tot 30 juni 2020 voor nieuwe klanten gesloten wegens de getroffen maatregelen omtrent het Corona-virus.

Wel kunt u online uw verzorgingsproducten van Lakshmi voor face en body blijven bestellen:

Heeft u vragen, stuur dan even een email naar Rinas.BMTM@gmail of stuur mij een Whatsapp naar 06-11314246.

——————————————————————————

6 mei 2020 : Het Covid-19 (Corona) virus houdt iedereen bezig.

Zoals u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei 2020 weer open gaan. Allereerst zal ik met de vaste klanten waarvan de afspraken in de maand maart en april geannuleerd werden, contact opnemen om voor hen nieuwe afspraken in te plannen. Daardoor blijft mijn online agenda voor nieuwe klanten nog even gesloten tot 31 juli 2020. Per week zal ik bekijken per wanneer ik mijn online agenda weer kan open zetten ook in afwachting van de verdere ontwikkelingen en eventuele maatregelen. Ik zal hiervan dan melding maken op mijn website, facebookpagina en per email.

Voor de komende weken maken we alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM.

U kunt geen afspraak maken als u behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM. Kwetsbare personen of mensen met een zwakke gezondheid zijn mensen van 70 jaar en ouder en mensen die een van deze aandoeningen hebben:

 •  afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen;
 • chronische hartaandoeningen;
 • diabetes mellitus (suikerziekte);
 • ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie;
 • verminderde weerstand tegen infecties: – door medicatie voor auto-immuunziekten, – na orgaantransplantatie, – bij hematologische aandoeningen (bloedziekten), – bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane afweerstoornissen waarvoor behandeling nodig is, – bij chemotherapie en/of bestraling van kankerpatiënten; – een hiv-infectie (in overleg met behandelaar).

U kunt geen afspraak maken als u (of een huisgenoot) één van onderstaande klachten heeft:

 • a. (neus)verkoudheid
 • b. hoesten, kuchen of niezen
 • c. loopneus
 • d. keelpijn
 • e. verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden)
 • f. kortademigheid
 • g. hoofdpijn
 • h. branderige ogen
 • i. moeheid
 • j. je ziek voelen
 • k. diarree

Pas nadat u 24 uur klachtenvrij bent kunt u een afspraak maken.  Mocht u zich niet prettig voelen om uw gemaakte dan wel bestaande afspraak na te komen, dan hebben wij er uiteraard onder de gegeven omstandigheden alle begrip voor.

Aanvullende maatregelen in de praktijk Wat vragen we van u?

 • Algemeen geldt: geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de ellenboog en gebruik van papieren zakdoekjes.
 • U of uw huisgenoten zijn niet ziek en u bent minimaal 24 uur klachtenvrij en u behoort niet tot de kwetsbare doelgroep.
 • Wees op tijd maar kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
 • Kom alleen, het aantal personen in de praktijk houden wij graag beperkt. Voor duo-behandelingen geldt alleen uit hetzelfde huishouden.
 • Zorg voor uw persoonlijke hygiëne en kom schoon naar de praktijk. (dus niet gehaast vanuit uw werk, maar neem eerst thuis een douche)
 • Bij binnenkomst gebruikt u de handalcohol en laat u uw schoenen en jas beneden in de hal.
 • Neem uw eigen (schone) handdoeken mee naar de behandelruimte en draag een string of onderbroek waar olie op kan/mag komen.
 • Neem eventueel schoon ondergoed mee, zeker bij Detox-behandelingen incl. Swedana (zweettherapie).
 • Houd 1.5 meter afstand van elkaar.
 • Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, tafeloppervlakken en stoelen aan te raken met uw handen.
 • Twijfelt u over uw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak tijdig contact met mij op om te overleggen of uw afspraak kan doorgaan.
 • Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zullen wij uiteraard niet in rekening brengen.
 • Volg de instructies van de masseur altijd op.

We hopen op uw begrip dat als gevolg van deze situatie uw afspraak wellicht later plaatsvindt dat u had gehoopt.

Onze voorzorgsmaatregelen:

 • De masseur heeft geen ziekteverschijnselen.
 • Wij geven geen hand bij binnenkomst
 • Ter bescherming tijdens de behandeling draag ik een gezichtsbeschermingsmasker, ook al wordt een mondkapje voor contactberoepen niet verplicht gesteld.
 • Bij gezichtsbehandelingen gebruik ik de speciaal ontwikkelde beschermingskap, ter bescherming van zowel uw als mijn gezondheid.

 

 • Na iedere cliënt reinigen en desinfecteren we alle vervuilde oppervlakken en ruimtes waar u bent geweest.
 • We ventileren de behandelkamer.
 • We plannen meer tijd voor de afspraken om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.

Ik kijk er naar uit om u weer van dienst te zijn zoals u dat  gewend bent en zal u over de verdere ontwikkelingen blijven informeren.

Blijf gezond! Warme groet en tot gauw, Rina

———————————————————————————

Zondagavond  (15 maart) is een bericht uitgegaan vanuit de overheid, over aanvullende maatregelen om te voorkomen dat het COVID-19 (corona virus) een piek gaat veroorzaken in het aantal besmettingen en ziekenhuizen de zorg niet meer aankunnen. Het gaat om het sluiten van scholen, kinderdagverblijven, eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels), sport- en fitnessclubs en sauna’s. De reden hiervoor is dat daar grote aantallen mensen aanwezig zijn, waardoor het virus zich snel kan verspreiden, met een piekbesmetting tot gevolg. Om te voorkomen dat het virus zich snel verspreidt, en de ziekenhuizen de aanvoer van zieke mensen niet meer aan kunnen, moeten groepsgelegenheden vermeden worden. Het virus kan zich ook verspreiden als het op je hand zit en je vervolgens met je hand je oog, neus of mond aanraakt. Regelmatig je handen wassen en ontsmetten is daarom belangrijk om te voorkomen dat je het virus krijgt en doorgeeft.

Bij Rina’s Beauty & Massage geef ik één op één behandelingen, de kans voor besmetting is hierdoor klein maar toch aanwezig. Ik heb daarom besloten geen nieuwe klanten voorlopig aan te nemen.

Ik ga ervan uit dat u als vaste klant begrip heeft voor de genomen maatregelen en hoop u over een aantal maanden weer in alle gezondheid te mogen behandelen. Ik wens iedereen de komende tijd alle gezondheid toe en sterkte met de genomen maatregelen.

Met vriendelijke groet, Rina

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

TOP