Bodydrainer®

Vacuum Cupping Therapie

Behalve de Bellabaci siliconen vacuüm cups, welke wij inzetten bij de cupping massage, hebben wij de Bodydrainer cupping machine van Bellabaci om therapeutisch in te zetten. De Vacuüm Bodydrainer Cupping Therapie machine is een hoogwaardig en veelzijdig apparaat voor intensieve vacuümtherapie door professionals en is ontworpen voor een breed scala aan behandelingen, van detox en cellulite vermindering tot lichaamsvorming.

Diepgaande behandeling van de verschillende huidlagen, waarbij het inwerkt op de cellen, weefsels en microcirculatie om de verloren functies van de huid en de spieren te herstellen. Als gevolg wordt de huid opnieuw versterkt en wordt de lichaamscontour hervormd. De behandelingen worden voor u op maat gemaakt en worden afgestemd op uw klachten, wensen en behoeften

Het is geschikt voor zowel gezichtsbehandelingen (face lift) als lichaamsbehandelingen, met name voor het aanpakken van striae en cellulitis. Door deze gecombineerde functies biedt het een efficiënte oplossing voor verschillende schoonheidsbehandelingen.

Een essentiële toevoeging voor een geavanceerde benadering van vacuümtherapie en bodydraining.

 

Voordelen:

  • Stimuleert de doorbloeding
  • Bevordert lymfecirculatie en huidconditie
  • Ondersteunt spierontspanning en emotioneel welzijn
  • Aanvulling op de voordelen van traditionele cupping

Welke behandelingen kan de Bodydrainer geven?

Onder meer cellulite behandelingen, detox, lymfedrainage, littekenbehandeling, billift en borstlift, pijnmanagement, ontspanningsmassages, anti-aging gezichtsbehandelingen en bodysculpting.

Wat zijn de voordelen van dit apparaat?

Het is veelzijdig met verschillende instellingen, lost diverse klachten op, bevat verschillende maten cups voor specifieke behandelingen, is pijnloos en niet-invasief, en heeft een sterke, geluidsarme vacuümpomp.

 

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden voor optimaal resultaat?

Een kuur van 8 sessies wordt aanbevolen, met aanvullende thuisbehandelingen, hiervoor kan je jou eigen siliconen cups bestellen.

De sessies zijn in te zetten voor gezicht anti-age, cellulitis, oedeem, butlift, borst, buik, billen, benen, sport, stress, pijn en/of ter behandeling van littekens.  

 

VERDIEN PUNTEN BIJ JOU BOEKING VOOR EXTRA KORTING!   Om jou als trouwe klant te belonen, starten we per 1 juli ook met een nieuw punten spaarsysteem. Bij elke besteding van 25 euro voor een product uit de webwinkel of een massage, beauty & wellness treatment, een cadeaubon of een rittenkaart, ontvang jij 1 spaarpunt. En elke punt is 1 euro waard, die op elk gewenst moment kan worden besteedt voor diensten en/of producten bij Rina's Beauty & Massage. Verdien dus automatisch één punt bij elke besteding van 25 euro voor kortingen op toekomstige behandelingen of gratis producten.   Let op!! Als je vrienden of familie aanbrengt als nieuwe klant, verdienen jij en de nieuw klant beiden 10 extra spaarpunten.  

 

Veelgestelde vragen:

Wat als ik door onvoorziene omstandigheden niet iedere week behandeld kan worden?

Er is een kans dat het resultaat dan minder zal zijn, maar we kijken dan samen naar een oplossing na afloop van de behandeling.

Ik heb het al zo druk, neemt de behandeling veel tijd in beslag?

Nee, de behandeling neemt per keer, 30 tot 60 minuten van je tijd in beslag. Maar doordat het ook een hele fijne en ontspannende behandeling is, kun je de rest van de dag weer beter aan.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk, maar juist ontspannend, dat is een extra bonus

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend bij onderhoud. Vergelijk het met sporten, als je daarmee stopt raak je je conditie en opgebouwde spierkracht weer kwijt. Dit apparaat is echter zo prettig dat je met plezier tweemaal per maand wilt komen voor onderhoud, zodat je kunt blijven genieten van mooiere strakkere buik en benen.

Wat is lymfedrainage?

Bij lymfedrainage worden de afvalstoffen in je lichaam versneld afgevoerd, waardoor je meer weerstand hebt.

Is er nazorg?

Mocht er iets zijn na de behandeling waarover je graag meer wilt weten, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kijken dan samen wat er aan de hand is.

Zijn er contra-indicaties?:

Ja, die zijn er: Behandeling kan niet plaats vinden bij: Koorts, pijn of gevoelloosheid, hartritme stoornis en verstopte aderen, trombose en/of ontstekingen van de aderen, afstervend weefsel, ontstekingen van de huid, wondontsteking, recente huidtransplantaties, kanker, epilepsie, pacemaker of problemen aan de luchtwegen.

 

 

 

 

 

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad