• Begin de dag met een lach
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Blijf positief en gezond

City Detox

De City Detox producten beschermen je huid onder meer tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht. Het ‘City Detox’ huidverzorgingritueel maakt gebruik van onder meer krachtige antioxidanten die deze schade in je huid helpen te voorkomen of bestrijden.

City Detox Ritual

Specifieke ontgiftende producten voor gezicht, hals en decolleté.

De formule bevat Genencare® Osms Pro, een gepatenteerd natuurlijk puur osmolytencomplex dat verontreiniging bestrijdt en de huid beschermt tegen oxidatieve stress, het heeft een ontgiftende werking en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Een rijk complex van actieve plantaardige ingrediënten waaronder Spirulina, Paardebloem, Klis en Artichoke vergroten en voltooien de beschermende werking en ondersteunen een heldere teint; deze actieve ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht, terwijl ze de huid voeden en hydrateren.

HET RESULTAAT

Versterkt de barrière werking van de huid door de oppervlaktecellen te verdichten en te fungeren als afscherming tegen vervuilende stoffen en UV- stralen. Bestrijdt oxidatie en ontgift de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en verwijderd. Het maakt de huid zuiver en vrij van vervuilende stoffen en metabole afvalstoffen, die de huid zelf produceert (zoals alle levende weefsels), vooral wanneer ze worden blootgesteld aan stress.