Wat doet de TriPollar behandeling precies?
De TriPollar RF-energie verhoogt de temperatuur in de huidcellen, zowel van huidcellen aan de oppervlakte als in de dieper gelegen vetlaag. Dit stimuleert het metabolisme in de cellen en het verhoogt de afgifte en afvoer van vloeibare inhoud van de vetcellen. De vetcellen krimpen hierdoor. Tegelijk zorgt het voor een contractie van het collageen in de huid. Het behandelde gebied wordt hierdoor gladder en strakker.

Voor wie is de TriPollar behandeling geschikt?
De TriPollar behandeling is geschikt voor iedereen, elk huidtype en iedere leeftijd. Je kunt kiezen voor deze behandeling als je gezichtscontouren door leeftijd of gewichtsschommelingen minder strak zijn geworden. Ook kan het prima worden ingezet om een onderkin te verminderen. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van verslapte huid van het gezicht, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten voor probleemzones van het lichaam en het behandelen van cellulitis.

Je kunt kiezen voor deze behandeling als je bijvoorbeeld veel gewicht hebt verloren of liposuctie hebt ondergaan. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van probleemzones in het lichaam, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten om de verslapte huid van het gezicht te verbeteren en een onderkin te verminderen.